Ek Hizmet Binası Açılış Töreni

22 Haz

Meslek Yüksekokulumuz Ek Hizmet Binası 21.06.2017 tarihinde düzenlenen törenle hizmete açılmıştır.

Açılış töreni; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Düzce Valisi Zülkif DAĞLI, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, PAK Holding adına Hatice Canan PAK İMREGÜN (Merhum İşadamı Dr. Engin PAK'ın kızı), Cumayeri Belediye Başkanı Recep TUNA,  Düzce Protokolünün diğer temsilcileri ve Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile Cumayeri halkının katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ayrıca törende Cumayeri Belediye Başkanı tarafından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ'ye; Rektörümüz Prof.Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR tarafından da hayırsever Hatice Canan PAK İMREGÜN Hanım'a hediye takdim edilmiştir.

Cumayeri Belediye Başkanı Recep TUNA, PAK Holding adına Şener CANPOLAT, Rektörümüz Prof.Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Düzce Valisi Zülkif DAĞLI ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ'nün konuşmalarının ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilmiştir. Tören hizmet binasının gezilmesi ile sona ermiştir.

Açılış töreninde katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta Sayın Bakanımız olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ederiz.

Üzerinden gelince renk değiştiren yazı
HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ