3 Boyutlu Yazıcı Teknolojileri Konferansı

06 Kas

Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen Konferansta, 3 Boyutlu Yazıcılar Üzerinde çalışmalar yapan Sayın Serhat TOPALOĞLU ve Kader TOPALOĞLU 3 Boyutlu Yazıcı teknolojileri ile ilgili sunum yaptılar. Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Okulumuz Müdür Yardımcılarından Öğr.Gör.Dr. Menderes KAM ve Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları ile öğrencilerimiz katıldı.

Serhat TOPALOĞLU; 3 boyutlu yazıcı teknolojisinin endüstri 4.0 bir parçası olduğunu ve ilerleyen zamanlarda hemen hemen her alanda kullanılacağından bahsetti. Günümüzde kullanılan 3 boyutlu yazıcı teknolojilerinin çeşitlerinden bahsederek hangi alanlarda ve hangi malzemeler kullanıldığı hakkında bilgiler aktardı.

Konferansta ayrıca tasarladıkları ve 3 Boyutlu yazıcılarla ürettikleri ürünler hakkında teknik bilgi ve üretim süreçlerinin nasıl yapıldığına dair bilgiler veren Serhat TOPALOĞLU ve Kader TOPALOĞLU, gelecek dönemlerde 3 Boyutlu yazıcının endüstride ve günlük yaşantımızda geleceği yerler hakkında bilgi vererek sunumlarını bitirdiler.

Konferansa katılımlarından dolayı Meslek Yüksekokulumuz tarafından Sayın Serhat TOPALOĞLU ve Kader TOPLAOĞLU'na  Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu Yönetimi olarak Konferansımıza katılım sağlayan Serhat TOPALOĞLU ve Kader TOPALOĞLU'na bir kez daha teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.