Kum Mucit Atölyesine Teknik Gezi

17 May

Son yıllarda ünü ülke çapına yayılan ve Düzceli 'KUM MUCİT' olarak bilinen Hasan KUM'un Gölyaka İlçesindeki atölyesine Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanlığınca 16.05.2018 günü teknik gezi düzenlenmiştir.

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan Hasan KUM, 1994 yılında yurda döndüğü zaman kişisel çıkarlarını bir kenara bırakıp ülkemizin menfaatleri için çaba sarf etmiş ve bu amaçla on altı icada imzasını atmıştır. Teknik gezimizde, Hasan KUM tarafından tasarımı ve üretimi yapılmış birtakım makine ve aletler öğrencilerimiz tarafından incelenmiştir. Öğrencilerimizin hem öğrenim hem de iş yaşamlarına ışık tutacak bir hayat hikayesi yerinde incelenmiştir.

Bizlere atölyesini açan Mucit Hasan KUM'a teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Dr. Engin PAK Cumayeri MYO Müdürlüğü

Geziye Ait Diğer Fotoğrafları Görmek İçin, TIKLAYINIZ