Tek/Çift Ders Sınavları

19 Haz

TEK ÇİFT DERS SINAVI BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonu Tek/Çift Ders Sınavları 02 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olup sınav programı başvurular sonunda buradan ilan edilecektir

Tek Çift Ders Sınavına Girebilmek İçin

• Dört Yarıyılın Tüm Derslerini Almış Olmak ve En fazla iki dersten başarısız durumda olmak.
  • Sınavına girilecek olan dersleri daha önce almış olmak ve devamsızlıktan kalmamış olmak.
  • 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi harcını yatırmış olmak.

Başvuru için aşağıdaki başvuru formunun EKSİKSİZ olarak doldurulması ve 29.06.2018 tarihi mesai bitimine kadar Okulumuz Öğrenci İşleri Birimine ulaştırılması gerekmektedir.

Düzce ili dışında ikamet eden öğrencilerin başvuru formlarını 0 380 735 36 15 numaralı faksa göndermeleri gerekmektedir. (Faks aracılığıyla gönderdiğiniz başvuru belgelerinizin Okulumuza ulaşıp ulaşmadığı 0380 735 51 99 ya da 735 40 49 numaralı telefonları arayarak teyit ediniz.)

Dilekçe verilmeden girilen sınavlar geçersiz sayılacaktır.

Ders Kodları yazılmamış dilekçeler kabul edilmeyecektir. Transkriptinizden başarısız olduğunuz dersin ders kodunu doğru yazıp yazmadığınızı kontrol ediniz.

TEK DERS BAŞVURU FORMU

ÇİFT DERS BAŞVURU FORMU