Rektörümüzden Okulumuza Ziyaret

19 Kas

Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Nigar DEMİRCAN ÇAKAR'dan, Meslek Yüksekokulumuza ziyaret.

Rektörümüz Prof.Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR ile Rektör Yardımcımız Prof.Dr. İdris ŞAHİN ve Genel Sekreterimiz Hasan Sadi ATEŞ tarafından, 16.11.2018 Cuma günü Meslek Yüksekokulumuza ziyaret gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda görevli akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu ziyaret esnasında, Rektörümüz tarafından, eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alındı. Ayrıca inşaat çalışmaları devam eden ek bina ve Meslek Yüksekokulumuzda açılması planlanan yeni programlar hakkında da Rektörümüze bilgiler aktarıldı.

Daha sonra Rektörümüz ve beraberindekiler tarafından, Meslek Yüksekokulumuz Yerleşkesinde faaliyette bulunan  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Eğitim Tırı'nda incelemelerde bulunuldu. Narkotik Eğitim Tırı'nda görevli Emniyet mensuplarınca yürütülen çalışmalar ve çalışmanın amaçları hakkında bilgiler aktarıldı.

Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Nigar DEMİRCAN ÇAKAR'a teşekkür ederiz.

Dr.Engin PAK Cumayeri MYO Müdürlüğü

Diğer Görseller için Tıklayınız