Değişim Öğrencileri Üniversitemiz Öğrencileri İle Buluşuyor Etkinliği

29 Kas

Erasmus, Farabi ve Mevlana Öğrenci Değişimi Programları kapsamında Üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler (Değişim Öğrencileri), Üniversitemiz öğrencileri ile bir araya geldiler.

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin yanı sıra Gümüşova Meslek Yüksekokulu öğrencileri de katıldı. Etkinlik kapsamında Erasmus, Farabi ve Mevlana Öğrenci Değişim Programları ile Üniversitemizde öğrenim gören çeşitli ülkelere mensup öğrenciler, ülkeleri ve ülkelerindeki akademik eğitim kurumları hakkında öğrencilerimize sunum yaptılar.

Farklı kültürlerin tanınması ve Öğrenci Değişim Programları hakkında öğrencilerimizde farkındalık oluşturulması adına gerçekleştirilen etkinliğe, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz tarafından yoğun katılım sağlanmıştır.

Etkinliğe Ait Diğer Görseller