Değişim Programları Öğrencileri İle Abant Gezisi

17 Ara

Değişim programları (Erasmus, Farabi ve Mevlana) kapsamında Üniversitemizde eğitimlerine devam eden yabancı uyruklu öğrenciler Üniversitemiz genelinde Meslek Yüksekokullarına ziyaretler gerçekleştirmişler ve Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine ülkelerini sunumlar yaparak tanıtmışlardır. Öğrencilerimizden gelen "Biz de Ülkemizi Yaşatarak Tanıtalım" isteği doğrultusunda 15 Aralık 2018 günü Ülkemizin milli parklarından olan Bolu Abant Gölü ve Tabiat Parkı'na Cumayeri Belediyesinin de araç desteği ile gezi ve piknik etkinliği düzenlenmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve değişim öğrencilerinin kaynaşması amacının yanı sıra yaklaşan final sınavları öncesinde öğrencilerimizin moral motivasyonlarını artırmak adına düzenlenen etkinlikte; öğrencilerimiz kardan adam yaparak, kartopu ve yöresel oyunlar ( Karadeniz, İç Anadolu vb.) oynayarak eğlenmişlerdir. Çeşitli ikramların da yapıldığı etkinliğe hem okulumuz hem de değişim programı öğrencileri ile okulumuz akademik personellerinden Dr. Öğr. Üyesi Menderes KAM, Öğr. Gör. Sıdıka YILDIRIM ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü personeli Elif ÖZTÜRK katılım sağlamışlardır.

Yapılan etkinlik amacına ulaşmış, Ülkemizin doğal güzelliklerinden olan Abant Gölü ve Tabiat Parkı'nın tanıtımı yapılmış, değişim programları ve okulumuz öğrencileri kaynaşmışlardır.

Diğer Görseller için, tıklayınız.